Welkom bij H.S.V. "de Poepenkolk"

Sportvisserij Nederland is de landelijke vereniging die (inter)nationaal de sportvisserijbelangen behartigt. Met veel expertise, grote inzet, betrokkenheid en een uitgebreid netwerk van relaties op het gebied van recreatie-, natuur- en waterbeheer.

..
Beste leden,

 

Afgelopen jaren heeft Sportvisserij MidWest Nederland, in samenwerking met Sportvisserij Nederland en de VBC Randmeren, in totaal 1500 kilogram zeelt uitgezet in het Veluwemeer nabij Harderwijk. Om meer te weten te komen over o.a. de overleving van de vissen, de groei en de verspreiding, zijn de uitgezette zeelten allemaal gemerkt met een felgroene floytag nabij de rugvin. Op de floytag staan het telefoonnummer van Sportvisserij Nederland en een uniek identificatienummer. Sportvissers die een gemerkte zeelt vangen worden verzocht deze vangst te melden. Helaas hebben we tot noch toe nog maar weinig vangstmeldingen binnen gekregen.

 

Daarom sturen wij u deze bijgevoegde poster toe, met het verzoek deze informatie te delen met uw leden via de website en de andere media. Door middel van deze poster-actie hopen we zoveel mogelijk sportvissers te bereiken, zodat zij, mochten ze een van de uitgezette en gemerkte zeelten vangen, deze bij ons te melden.

 

Mocht u naar aanleiding van deze actie nog vragen hebben, stel ze dan via zeelt@sportvisserijnederland.nl of bel 030-6058434.

 

Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

 

Met vriendelijke groet,

 

Tom Zonneveld

Sportvisserij MidWest Nederland